Imprimă acum

Despre Pluriconsult

Pluriconsult este o firmă de consultanţă în domeniul evaluării înfiinţată în anul 2003. Experienţa Pluriconsult este axată pe evaluarea de intervenţii publice (proiecte, programe şi politici publice), pe monitorizare şi pe dezvoltarea capacităţii de evaluare, dar şi pe dezvoltarea resurselor umane. Practica Pluriconsult este foarte bine contectată la practica europeană şi internaţională a evaluării, dar firma a sprijinit şi sprjină dezvoltarea comunităţii profesionale de evaluare şi în România (www.evalrom.ro).

Această conectare la comunitatea profesională europeană, dar şi la cea naţională, îi permite firmei să alcătuiască echipe de consultanţi de cel mai înalt nivel profesional, astfel încât să răspundă prompt nevoilor beneficiarilor.

Pluriconsult a beneficiat de transferul de metode şi instrumente de lucru de cea mai bună calitate în domeniul evaluării prin participarea la programe de formare in evaluare cu recunoastere internationala, cum ar fi cele furnizate de: Societatea Europeana de Evaluare, Eureval Franta, Viena University of Economics and Business Administration, UN Evaluation Group.

Înapoi Înapoi Pagină actualizată la 16 iunie 2010