blog
Pluriconsult
English version
miercuri, 06 dec 2023, 04:23
Evaluate to better manage
Proiecte Contact
Contactaţi-ne
Tel/Fax: 021 647 5518
Mobil: 0722 423 222
contact@pluriconsult.ro mai multe

Proiecte

In afara activitatii curente de furnizare de servicii in domeniul evaluarii, Pluriconsult este interesata sa sprijine dezvoltarea capacitatii nationale de evaluare. Pentru aceasta ne implicam in doua proiecte care consideram ca la acest moment pot sa conduca la realizarea acestui obiectiv.


Dezvoltarea capacitatii de evaluare prin dezvoltarea cunostintelor in domeniu


In prin acest proiect dorim sa contribuim la dezvoltarea unei literaturi autohtone de specialitate in domeniul evaluarii. De aceea, incurajam redactarea de articole si materiale menite sa asigura baza de cunoastere in domeniul evaluarii interventiilor publice (programe, politici, proiecte, strategii) in limba romana, sau in limbi straine dar care sa reflecte experienta romaneasca in domeniul evaluarii.

Responsabilitate sociala (CSR)


Am ales sa ne manifestam responsabilitatea sociala prin sprijinul acordat formarii si dezvoltarii Asociatiei de evaluare EVALROM. Consideram ca existenta unei asociatii care sa promoveze cultura evaluarii in Romania este absolut necesara nu doar pentru dezvoltarea domeniului evaluarii, cit si pentru a contribui la promovarea principiilor bunei guvernari la noi in tara.

Pagină actualizată la 16 iunie 2010 Imprimă Imprimă
2006 - 2010. Toate drepturile rezervate. Pluriconsult şi logoul Pluriconsult sunt mărci înregistrate