blog
Pluriconsult
English version
miercuri, 06 dec 2023, 05:30
Evaluate to better manage
Acasă Contact
Contactaţi-ne
Tel/Fax: 021 647 5518
Mobil: 0722 423 222
contact@pluriconsult.ro mai multe

Bine aţi venit

Evaluarea – instrument de sporire a performanţei politicilor publice şi a managementului public

În contextul aderării la UE şi al globalizării are loc sporirea exigenţelor în raport cu acţiunea publică, ceea ce impune utilizarea unui instrument pentru măsurarea atât a performanţelor instituţionale, cât şi a eficacităţii şi eficienţei programelor publice. Acesta este EVALUAREA. De asemenea, evaluarea este şi un instrument pentru asigurarea bunei guvernări prin estimarea impactului unei politici publice ce urmează să fie implementată, sau prin măsurarea impactului unei politici care a fost implementată, în vederea lansării unui nou ciclu de politică.

 Misiunea Pluriconsult este de a contribui la dezvoltarea capacităţii de evaluare a autorităţilor publice centrale şi locale în demersul lor de utilizare a evaluării de politici şi programe.

 


Toate noutăţile

Societatea Slovaca de Evaluare a realizat, cu sprijinul EVALROM, o dezbatere tematica privind ”Dezvoltarea unei culturi emergente de evaluare”. Dezbat ..
Dezvoltare profesionala
Dezvoltare profesionala citeşte mai multe 22 aprilie 2010
Conferinta bienala a Societatii Europene de Evaluare (EES) se va desfasura la Praga, in octombrie 2010.Asa cum indica si titlul generos al conferintei ..
Conferinta EES citeşte mai multe 31 martie 2010
Pluriconsult a sprijinit activ formarea asociatiei de evaluare EVALROM, un cadru flexibil pentru discutii in domeniul evaluarii, dar si un nucleu prof ..
Consolidarea EVALROM citeşte mai multe 30 martie 2010
2006 - 2010. Toate drepturile rezervate. Pluriconsult şi logoul Pluriconsult sunt mărci înregistrate